Alla inlägg under mars 2008

Av hyss - 19 mars 2008 11:39

Herrarna tog som bekant guld i går på 4*100 fr. Första guldet på den distansen i långbana på ett EM ever GRATTIS. Har ägnat denna förmiddag åt att njuta. Jag hade inte biljetter till försökspasset o det är sist förmiddagen på hotellet, flyttar efter lunch. Passade på att ta en liten sovmorgon planen såg ut som följer: sova till 08.30 följt av löpning, denna förtjusande vårdag. Konstaterar då att Holland återigen är PLATT. Väl hemma igen efter diverse bortspringnigar oöverkorsliga åar osv tänkte jag ta ett bad innan frukost, de serverar frukost länge här... Då visar det sig att vattnet är avstängt! Hur i H-vete kan man rubba mina cirklar så? Ja det kom tillbaka efter kanske 20 min med det var frustrerande. Trots att jag nu hunnit med en lång frukost och ett bad. Har även gjort förberedelser inför flytten vilken innefattade en kommandoräd i hotellkorridoren.

Av hyss - 18 mars 2008 15:48

Holland är på många sätt ett fantastiskt roligt land. Språket manar till otroligt roliga assosiationslekar. Jag kan dock inte nämna några här av diverse anledningar, men kan varmt rekomendera ett besök. Till min besvikelse har man tagit bort de fina textskyltarna på cykelbanorna och ersatt dem med de runda blå skyltarna med en cykel på. Bedrövligt.  Nedan finns en bild på en holländsk  vägbom. Undrar vad meningen med den sågtandade, vassa överdelen är till för? Är det kanske en fälla om man går till vänster om bommen, att den slår upp och om kull en om man försöker smita den vägen? Eller är det kanske så att morgonlöpare, uteliggare o annat löst folk inte skall använda det som toasits? Ja vem vet?

Av hyss - 18 mars 2008 10:07

Sitter på en kanonplats i simpalatset i Eindhoven och kollar 100 br för tillfället. Vill varmt rekomendera Borås kommun att ta sig hit om de vill se en fantastisk simanläggning, nu när man skall arrangera masters EM 2010. Eindhoven är aningen större än Borås men med denna anläggning lockar man hit människor från hela världen för att träna och tävla. Den lokala simningen vinner oerhört mycket på detta, och har man som Borås ambitionen att bli en sportstad kanske man skulle satsa lite på simningen också, det var ett tag sedan... Det är en ljus, stor och fantastisk anläggning med allt vad man behöver för att bedriva simidrott. Inget trams, bara perfekt anpassad yta, hälsa träning! Fjantbad kan man ha på andra håll, det finns faktiskt flera målgrupper än barnfamiljer. Låt dem åka till Danmark på äventyrsland eller till Stadsparksbadet, glöm då inte regulatorerna o egen luft.

Nej nu är det svenskar i vattnet.

P.S Calle, alla har heldräkt... men tryck här så får du se

Av hyss - 17 mars 2008 18:44

Jag trodde jag blivit hälsosam men i min smått stressade tillvaro den sista tiden har mitt kost håll varit så där... gårdagens lunch middag tex... 430 g M&M bra jobbat... samt ett mega monster meal på BK på flygplatsen... Det mest positiva är att det bar kan bli bättre. I morgon skall det kollas simning o förhoppningsvis löpas lite innan den nyttiga frukosten.

Av hyss - 16 mars 2008 13:55

Simcamp i Herrljunga fre-sön, ett riktigt roligt camp med positiva människor, som vill!Är nu hemma i 55 min för att packa om, sim-EM Eindhoven, planet går snart... Att dela rum är alltid roligt, nu har jag precis delat rum med en extrem krämman i flera avseenden och nu skall jag få dela rum med den vite masajen igen. Upplagt för en bra start på våren i det tulpanblommande vårstinna Hollanad. Akta er Jip, Jap och Jop Stam nu skall vi invardera era Fithspad. Tänk om man hade tid att åka någonstans där det var riktigt varmt, det vore wunderschön, men jobb sätter tyvärr stopp för det. Den där Luther ni vet. Vi ses i holland och grattis mormor på födelsedagen.


Av hyss - 13 mars 2008 21:22

Ja jag har blivit bättre, mycket bättre. Idag körde jag dryga 50 mil utan tillstymmelse till känsloutbrott mot mina mottrafikanter. Eller jo, ok jag blinkade en gång åt en rundlagd goddagspilt. Han var typ handelsersande i Daim eller motsvarande. Satt i sin långsamtgående bil o talade i en mobiltelefon från sent 1900-tal samtidigt som han försökte äta en driversdog med en årsförbrukning räksallad på.Goddagspilten skulle mitt under denna gastronomiska upplevelse, samtidigt som han pratar i telefonen köra om en långtradare som höll typ 97 på 110 väg. Den rundlagde mannen körde om i 97,00001 KM/H vilket tog typ 6 km. Märk väl! Jag bara blinkade, inte tuta, bara blinka, andas in genom näsan, ner i magen, ut genom munnen.

Av hyss - 11 mars 2008 08:52

Jag har en vän, en jag inte kommer nämna vid namn, men ibland är han som Karlsson på taket. Inte så att han är lagom rund eller så utan lika egocentrisk som Karlsson. Som i morse... jag hade tänkt ta en liten glamourmorgon utan ställd väckarklocka, en kopp java följt av en morgonjogg. Nu blev det inte så... telefonen ringer 07.40 en Veijron i ottanaktig männsika undrar varför jag inte är vaken, han hade varit vaken flera timmar. Han hade faktiskt somnat 20.30 i går så hela världen gjorde väl samma sak? Om inte fick man skylla sig själv om man inte stängde av telefonen, så det så! Ärendet han ringde om var att jag skulle fixa hjul till min cykel. Vi skall nämligen reka inför helgen i morgon och som de sanna miljömänniskor vi är kommer vi inte åka bil de 9 milen utan vi skall cykla. Ja ja hur som helst, nu sitter hjulen på, skall precis avsluta min kaffe för att sedan ge mig ut på en provrunda i det vårlika, soliga Borås.

Av hyss - 10 mars 2008 10:14

Äntligen hemma! Jag vet inte vad som skulle få mig att bosätta mig i tyskland, en lobotomering kanske men annars... Folk i Tyskland ser fortfarande ut som Michael Cretu anno 1984. De heter fortfarande Jochen Urlaub, Helmont Dienstag, Helga Möve och sådant. Jag är alltså nere med 22 simmare, på tävling, för att prestera och vad får man för mat? pasta pasta pasta fullt med grädde och ost, till detta serveras handfat med kolsyrad och sockerstinn läsk.

När jag nu fått skriva av mig detta, tagit en lång dusch i min sköna dusch som det inte finns motstycke till i hela världen så får jag nog säga att det trots allt är lite fint i den gamla delen av Lübeck, samt att Niederegger är en löjligt god marsipan. Simmare i Tyskalnd är väldigt artiga, de står alltid på led efter träningen och tar sin tränare i hand och tackar för dagens träning. Funderar på att införa det här också. Det verkar som jag vänt lite i Tysklandsfrågan, ändå. Det gick ju fantastiskt bra för mina simmare...

Ovido - Quiz & Flashcards