Alla inlägg den 29 mars 2008

Av hyss - 29 mars 2008 22:01

...Smells like victory. Det är något särskilt med att återkomma till ett ställe där man spenderat en massa tid. Karlstad är ett sådant ställe. En tsunami av minnen sköljer över en vart man än tittar. Ungdomssynder och glada minne fyller en, och visst är vi  människor utrustade med ett fint, fint filter som sorterar bort det där tråkiga så man nästan bara minns det fina, det roliga, det bästa.

När man kommer in i simhallen är det som om man inte lämnat den som man faktiskt gjorde sommaren 2001, samma personal, trevliga o glada. I princip samma folk som är tränare. Gamla simmare som kommer för att hälsa, bra för sitt ego...

Nu till simtävlingarna, en fantastisk triumf, de gör bra i från sig här i de värmländska skogarna. De som normalt simmar korta sträckor får till det på de långa sträckoran som avverkats idag. Kul och grattis till er. Vi kapade massor av minuter i personliga rekord idag. I morgon efter en natt där någon snor en timma av min så  dyrbara sömn skall vi slakta mer personliga rekord. Så det så!

Ovido - Quiz & Flashcards