Alla inlägg den 12 september 2007

Av hyss - 12 september 2007 17:33

Efter att ha varit på resande fot i si så där 28 timmar är jag nu i min lägenhet igen, för första gången på två veckor, o jag är trött.

Inte för att man skall klaga på sina med männsikor men under den långa flighten, där det skulle sovas, satt jag jämte en hårig man som var marinsoldat o envisades med att prata hela tiden. Han var liksom jag klädd i T-shirt då det var varmt, han måste ha lidit mer eftersom han hade ett eget underställ på sig. Hur som, jag satt o spände mig det värsta jag kunde för att inte komma åt de håriga armarna vilket resulterade i en öm rygg. Någon som vill massera? Annars gick det otroligt smärtfritt med allt, trots att det var den 11/9 o flygning från USA. Inte en dollar i övervikt fick jag betala, ingen sjukt rigorös säkerhetskontroll utan sann karlifornisksurfanda, skönt.

Det skall det också bli att sova i min säng i natt, en av de få saker jag faktiskt saknade, när vi gick på starnden o undrade varför man skulle lämna ett soligt o behagligt San Diego mot ett höstsverige...

Ovido - Quiz & Flashcards