Alla inlägg den 10 september 2007

Av hyss - 10 september 2007 21:03

Ignatius J. Reilly...

Av hyss - 10 september 2007 18:08

En timmas löpning barfota på stranden i 24 gradig värme, en lätt bris från stillahavet, vågor som bryter o en form på uppgående, kan det bli härligare?

Sitter nu o sippar på en stark kopp kaffe från starbucks, äter en chiabatta med kalkon o är rätt nöjd med livet, funderar på att lägga ihop denna maskin o ner o bada igen, har ett mission idag, måste ha ett sista sjukt USAmålmat innan det är dags, måste till In and Out Burger o äta mig proppmätt... Har blivit något som jag aldrig trodde jag skulle bli... surfare, har handlat en del kläder här efter att ha blivit utskrattad o uttittad när man likt en ljusrosa mobydick entrade stranden i ett par enligt mig helt ok speedos... men men nu sitter man här likt en 18-åring i ett par Billabong med häng...

Av hyss - 10 september 2007 15:23

Klockan ringer 05.30 lokal tid, dags att börja omställningen till svensk aktivitet, men inte riktigt ännu först en löptur, barfota på stranden följt av lite vågbad i stillahavet. Surf´s up!

Av hyss - 10 september 2007 03:01

Har inte skrivit på ett tag nu, har haft fullt upp.

Det har varit riktigt roligt, det är sjukt härligt i Kalifornien, men ibland kan det vara svårt med språket... Ett axplock av roligheter:

Någon pratar med en taxichaffis om ett ställe vid PB:

Hello, do you know a mr XX? Very famous swedish author and preformansartist, you know we have to go to a bar but he´s got no leg so we can´t come in...

Ja ett gott skratt förlänger livet, idag har det bodysurfats på standen o tagits bilder...

Ovido - Quiz & Flashcards