Alla inlägg den 30 augusti 2007

Av hyss - 30 augusti 2007 19:10

Ja jag är ett barn, vet inte när det är nog o speciellt inte vid en frukost som har ALLT, våfflor... bara en sådan sak med färska jordgubbar, grädde o lönnsirap, tre sådana, stekt korv äggröra o något annat varmt så att tallriken svämmar över, fruktsallad i massor o så två yougurtburkar. Efter detta kommer han som har hand om vårt bord o undrar vart all maten tagit vägen, han upplyser om att vi inte behöver stoppa den i kläderna eftersom det var fysiskt omöjligt för mig att äta så mkt, det är det inte alls sade jag o gick o hämtade min efterrätt som bestod i tre vinerbröd. Allt detta resulterade i att jag nu ligger sjuk på min säng med en ond maga o inväntar vad som bäst kan beskrivas som förlossningen...

Av hyss - 30 augusti 2007 14:09

Ja det blev inte så fett o sött som man hade kunnat tro... fisk, grönsaker o potatismos. Otroligt gott. Nu ligger jag här i min säng klockan är 05.10 lokal tid o funderar över en mogonjogg så jag med hott samvete kan äta ett berg av pannkakor senare. När vi sprang i går, sprang vi ut med havet o det finns sjölejon i massor här, de ligger mitt i hamnen, känns konstigt men inte lika konstgt som de luktar.

Mat tankarna kan jag inte få ur mitt huvud... jag tror det blir pannkakor till frukost o så in and out burger till lunch, ni vet där den där killen i Big Lebowski som hade snott the Duds bil o pengar, bodde.

Jag har också ett uppdrag under dagen, att ta reda på varför det ständigt låter en hög flyglarmston i denna stad.

Av hyss - 30 augusti 2007 03:35

ok framme, sitter på hotellet efter min längsta flight hittills, nästan 12 timmar det är en lång tid med gråtande, snoriga barn som slår på ens stolsrygg. Hur som, har nu kommti fram till mitt o Henkes Hotel, Holiday inn i San Francisco, här är vår vy från vårt fönster och ja det är the Rock man ser där i dimman... Nu skall det bytas om för en light löpning utmed havet o sedan är det dags för det amerikanska feta o söta köket för att sedan sova.

Ovido - Quiz & Flashcards