Alla inlägg den 7 juli 2008

Av hyss - 7 juli 2008 19:00

Så här låter den dennotativa betydelsen av ordet: Evolution i biologisk mening är den process varigenom levande organismer förändras från en form till en annan. Evolutionsteorin beskriver hur ärftliga egenskaper i en population förändras från generation till generation. Evolution är ursprunget till den stora variation som finns i den biologiska världen: de nu förekommande arterna är alla besläktade genom ett gemensamt ursprung, och med tiden utvecklas nya arter från de existerande genom artbildning, en produkt av små successiva förändringar över stora tidsrymder.

Har djur med små små hjärnor svårare för evolutionen eller skiter de helt enkelt i den? Har för mig att man gör enkla genexpriment med bananflugor som inte kan anses som de mest intellektuella varelserna på jorden i skollabratorier men men, nu till min teori som ev kan ge mig Nobelpris.

Även solen har sina fläckar, så även mitt lantligtbelägna paradis. Knott och mygg. Vad jag vet har dessa djur funnits sedan urminnestider, utan att överdriva, till och med i Lost world, Jurrassic park spelar väl gener från dessa varelser en avgörande roll?

Dessa onämnbart irriterande... saker, knotten och myggen, behöver suga blod för att föröka sig osv. De har bevisligen funnits som art längre än människor, en mygga eller ett knott lever betydligt kortare än en människa, dvs en mygg/knott generation går svinfort, kanske är en människogeneration ca 240 mygg/knottgenerationer. Bör då inte myggen och knotten lärt sig att det är dumt och dåligt att suga blod från människor? Jag menar hur många överlever en blodstöld från en människa? 1%? Jag menar, de utrotar sig själva, irriterar oss människor. Kan vi inte bara sluta fred? Fortsätt suga blod från djur och var mat åt fåglar men lämna mig i fred nu för annars! Eller kan man inte bara mata in en varningsgen för oss människor? Hur många fåglar äter getingar, bin och humlor? De lär sig.

För övrigt, min far är riktigt duktig på att träna, bara han vill och blir motiverad! Kör på!

Ovido - Quiz & Flashcards